Sony Ericsson, fara presedinte...deocamdata

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 984 ori
<b>Sony Ericsson, fara presedinte...deocamdata</b>Sony Ericsson, compania aflata pe locul 4 in topul producatorilor de telefoane mobile, la capitolul livrari a afirmat ieri ca presedintele sau,&nbsp;Miles Flint va renunta la sefia companiei. Flint a preluat postul de presedinte in iunie 2004 si este...

Sony Ericsson, compania aflata pe locul 4 in topul producatorilor de telefoane mobile, la capitolul livrari a afirmat ieri ca presedintele sau, Miles Flint va renunta la sefia companiei.

Flint a preluat postul de presedinte in iunie 2004 si este cunoscut drept cel care a scos in evidenta o nisa a publicului, facand din Sony Ericsson un nume de top in lumea telefoanelor dotate cu camera sau functii multimedia audio si video. Acelasi fost presedinte a marit portofoliul Sony Ericsson, tintind piete care de abia se lanseaza, cum ar fi India sau America Latina. Oare va fi urmatorul presedinte la fel de bun ca actualul?

Hideki Komiyama il va urma pe Flint la conducerea companiei in data de 1 noiembrie, in timp ce fostul presedinte va lua deocamdata o pauza, pentru a medita asupra actiunilor sale viitoare. Dupa 17 ani petrecuti la Sony Ericsson, Flint isi va dezvolta cariera proprie si va infiinta un site generator de profituri.

Noul presedinte Sony Ericsson, Dick Komiyama are o varsta de 64 de ani si este gata sa continue planurile lui Flint, fiind probabil unul dintre sefii Sony Ericsson care vor face parte din comisia de evaluare a unui eventual PSP Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×