O experienta unica cu proiectorul mobil DLP la IFA 2007

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.165 ori
<b>O experienta unica cu proiectorul mobil DLP la IFA 2007</b>Datorita celor de la Pocket-lint.co.uk avem la dispozitie in sfarsit informatii despre prototipul unui proiector in miniatura folosit in cadrul unui telefon. Demonstratia a avut loc la Berlin, in cadrul evenimentului IFA 2007 si a fost facuta de catre...

Datorita celor de la Pocket-lint.co.uk avem la dispozitie in sfarsit informatii despre prototipul unui proiector in miniatura folosit in cadrul unui telefon.

Demonstratia a avut loc la Berlin, in cadrul evenimentului IFA 2007 si a fost facuta de catre reprezentantii celebrei companii Texas Instruments. Din pacate, norocosilor redactori ai site-ului nu li s-a permis sa faca poze sau clipuri video, dar acestia au admirat gadgetul in spatele usilor inchise. Pico este la ora actuala inclus intr-un terminal folosit ca model, fiind disponibil la nivel comercial de abia in 2010.

Conform Texas Instruments, inventia sa va oferi consumatorilor si oamenilor de afaceri sansa de a isi prezenta proiectele din mers fara a folosi echipamente grele. Fiind insotit de o demonstratie impresionanta si avand aceeasi functionalitate ca si proiectoarele mari, proiectorul mobil a reusit sa afiseze un ecran destul de mare, care permitea utilizatorilor sa vada clipuri video sau prezentari PowerPoint, chiar si intr-o camera bine luminata. Texas Instruments spera ca producatori de marca, cum ar fi Samsung, sa foloseasca tehnologia DLP in cadrul handseturilor sale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×