Telefonul care face instrucție cu domnișoarele - Fujitsu Arrows Kiss F-03D, probabil cea mai bună metodă de fitness

Autor:  | Publicat în:  Fujitsu 1.041 ori
<b>Telefonul care face instrucție cu domnișoarele - Fujitsu Arrows Kiss F-03D, probabil cea mai bună metodă de fitness</b>Cum vă suna un telefon care va da sfaturi cu privire la silueta și poziția pe care o aveți, astfel încât să nu stați cocoșate, domnișoarelor? Este vorba despre Fujitsu Arrows Kiss F-03D, un telefon japonez disponibil în variante de culoare roz...

Cum vă suna un telefon care va da sfaturi cu privire la silueta și poziția pe care o aveți, astfel încât să nu stați cocoșate, domnișoarelor? Este vorba despre Fujitsu Arrows Kiss F-03D, un telefon japonez disponibil în variante de culoare roz și alb, care vă va da sfaturi și vă va certa atunci când îi încălcați poruncile.

Handsetul vine cu aplicația Beauty Body Clinic, care monitorizează poziția coloanei posesoarei și îi ordonă să stea dreapta. Mai există și funcția Sukkiri Alarm, care o trezește pe posesoarea de telefon atunci când i se pare că e momentul de trezire, plus Karada Life, un pedometru care dă sfaturi cu privire la nutritie și îndeamnă utilizatoarea să meargă mai mult pe jos.

Nici specificațiile acestui device nu sunt deloc rele, incluzând un procesor Qualcomm MSM8255 single core de 1.4 GHz, un display WVGA de 3.7 inchi și o cameră de 8.1 megapixeli în partea din spate. în plus, ca și alte telefoane asiatice, acest model vine cu televiziune mobila, serviciu de plăti cu mobilul, sistem de încărcare wireless și multe altele. Lansarea sa va avea loc local pe 25 noiembrie, din păcate doar în Japonia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×