HTC Rhyme unboxing - telefonul mov pentru doamne, cu o cutie Înțesată de accesorii (Video)

2.576 ori
<b>HTC Rhyme unboxing - telefonul mov pentru doamne, cu o cutie Înțesată de accesorii (Video)</b>Sincer să fiu, nu îmi pot imagina un cadou mai bun pentru doamne și domnișoare cu ocazia Crăciunului decât HTC Rhyme. Acesta este în mod clar un telefon feminin, atât datorită culorii sale (o nuanță de mov închis), cât și când vine vorba de...

Sincer să fiu, nu îmi pot imagina un cadou mai bun pentru doamne și domnișoare cu ocazia Crăciunului decât HTC Rhyme. Acesta este în mod clar un telefon feminin, atât datorită culorii sale (o nuanță de mov închis), cât și când vine vorba de accesoriile sale foarte feminine. Dar mai multe despre asta în unboxingul de mai jos, pentru telefonul furnizat de către evoMAG.ro.

HTC Rhyme este disponibil în țara noastră la un preț în jurul valorii de 2000 de lei, iar la aceasta suma aveți un device cu cea mai nouă generație de interfață Sense și anume HTC Sense 3.5. Telefonul mov vine cu o cutie elegantă, de mari dimensiuni, în care se afla un dock acoperit cu un material ce aduce cu catifeaua. în aceeași cutie găsim o suită de manuale, o pereche de căști mov care arata foarte bine, un încărcător, cablu microUSB și charmul despre care s-a vorbit atât de mult în ultima vreme... evident tot pe mov.

HTC Rhyme unboxing - telefonul mov pentru doamne, cu o cutie Înțesată de accesorii (Video)

HTC Rhyme unboxing - telefonul mov pentru doamne, cu o cutie Înțesată de accesorii (Video)

Rețineți că telefonul nu are o baterie ce se poate înlătura, deci veți scoate capacul carcasei doar pentru a introduce un SIM sau un card microSD. Telefonul arata ca o evoluție a terminalelor Incredible și Incredible S, dar fără masivitatea acestora. Acesta este un smartphone feminin și nu un telefon pentru domnișoare. Rețineți acest aspect! Personal îl văd mai mult ca un telefon pentru doamne decât pentru adolescente, dar hai să așteptăm recenzia completă înainte de a lua decizii.

Preț HTC Rhyme: 2.052 lei (evoMAG.ro)

HTC Rhyme scos din cutie:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×