Cum să îţi pierzi telefonul ca idiotul în vacanţă: prin bungee jumping cu el în buzunar...! (Video)

1.424 ori
<b>Cum să îţi pierzi telefonul ca idiotul în vacanţă: prin bungee jumping cu el în buzunar...! (Video)</b>În ceea ce unii vor numi pseudo jurnalism din partea CNN şi ceea ce eu numesc reportaj de vacanţă, vedem mai jos un exemplu de AŞA NU, când vine vorba de distracţii la munte şi la mare. E vorba despre o sesiune de bungee jumping cu telefonul în buzunar.

În ceea ce unii vor numi pseudo jurnalism din partea CNN şi ceea ce eu numesc reportaj de vacanţă, vedem mai jos un exemplu de AŞA NU, când vine vorba de distracţii la munte şi la mare. E vorba despre o sesiune de bungee jumping cu telefonul în buzunar.

Şi evident atunci când susul devine jos şi josul sus, gravitaţia îşi spune cuvântul şi iPhone-ul i-a zburat temerarului Martin Farragher din buzunar. El a făcut un salt cu coarda bungee în Africa de Sud în această săptămână şi dacă mă iau după clipul de pe Facebook, iPhone-ul sau a ajuns pe undeva printr-o crevasă sau prin junglă.

Adrenalina şi senzaţia de "rush" dată de salt e urmată de frustrare şi de ţipătul "Oh noo, I dropped my phone". Ţineţi minte băieţi, cu gravitaţia nu vă puneţi! E interesant că Mairtin a remarcat că îi pică lucruri din buzunar abia când au mai picat şi câteva monede. Gata cu prinsul de Pokemoni pentru Mairtin în vacanţa asta...

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×