Telefonul concept Mozilla, un BlackBerry cu taste OLED

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.203 ori
<b>Telefonul concept Mozilla, un BlackBerry cu taste OLED</b>Daca v-ati intrebat vreodata cum ar arata un telefon Mozilla, iata ca raspunsul vine sub forma unui concept creat de catre designerul Billy May si care poate fi admirat mai jos: Telefonul Mozilla a fost creat prin utilizarea lui BlackBerrry 7130 drept...

Daca v-ati intrebat vreodata cum ar arata un telefon Mozilla, iata ca raspunsul vine sub forma unui concept creat de catre designerul Billy May si care poate fi admirat mai jos:

Telefonul Mozilla a fost creat prin utilizarea lui BlackBerrry 7130 drept model si implementarea pe acesta a tastaturii Optimus, rezultatul nefiind chiar cel mai aratos terminal pe care l-am vazut. Proiectul este unul open source, la el participand si angajati Mozilla, deci ideea de la baza conceptului este una cat se poate de serioasa, scopul fiind dezvoltarea unui handset construit in jurul browserului Firefox Mobile.

Cat despre tastele OLED, acestea vor fi utile, deoarece se vor putea transforma fie intr-o tastatura QWERTY SureType, fie vor fi utilizate pentru functii macro sau pentru a deschide diferite aplicatii web sau site-uri preferate. Rezultatul va fi un telefon open source, customizat in voie de catre utilizatori.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×