BlackBerry Hamburg, primele imagini!

1.720 ori
<b>BlackBerry Hamburg, primele imagini!</b>La începutul acestei luni, mai exact pe data de 3 aprilie, au apărut zvonuri pe filiera Cehia, legat de două noi terminale BlackBerry ce vor fi anunţate şi vor intra în producţie în 2016. Este vorba de Hamburg şi Rome

La începutul acestei luni, mai exact pe data de 3 aprilie, au apărut zvonuri pe filiera Cehia, legat de două noi terminale BlackBerry ce vor fi anunţate şi vor intra în producţie în 2016. Este vorba de Hamburg şi Rome.

Primul dintre cele două telefoane menţionate, BlackBerry Hamburg, care va fi un midranger cu preţ în jurul a 400 de dolari şi ce va veni cu Android 6.0 Marshmallow la bord, are parte de un leak via un forumul CrackBerry, ce ne dezvăluie câteva dintre specificaţii şi nu în ultimul rând primele imagini cu acest dispozitiv.

Aşadar! Dimensiunile telefonului ne indică o lăţime de 78mm şi o lungime de 146mm, acesta va veni cu emiţător infraroşu, iar ecranul va fi mai mult ca sigur unul de 5,5 inch. De remarcat şi faptul că în partea de sus apare noul logo BlackBerry, iar jos o grilă pentru speaker foarte generoasă.

Evident, trebuie să priviţi cu precauţie aceste informaţii, mereu există şansa ca produsul prezentat să fie de fapt un fals.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×