Apple iPhone Xs Max devine oficial: cel mai mare iPhone de până acum, cu ecran OLED de 6.5 inch, utilizare landscape gen iPad

1.797 ori
<b>Apple iPhone Xs Max devine oficial: cel mai mare iPhone de până acum, cu ecran OLED de 6.5 inch, utilizare landscape gen iPad</b>Pe lângă un iPhone Xs, adică un iPhone X uşor actualizat, Apple a prezentat la evenimentul său oficial şi un iPhone ce sună uriaş pe hârtie. iPhone Xs Max este numele său şi e cel mai mare telefon Apple de până acum. Are diagonală de 6.5 inch, dar un..

Pe lângă un iPhone Xs, adică un iPhone X uşor actualizat, Apple a prezentat la evenimentul său oficial şi un iPhone ce sună uriaş pe hârtie. iPhone Xs Max este numele său şi e cel mai mare telefon Apple de până acum. Are diagonală de 6.5 inch, dar un corp echivalent cu iPhone 8 Plus în mare.

Design

Apple iPhone Xs Max

Nu sunt multe de spus aici, pentru că avem acelaşi design ca la iPhone X şi Xs, doar ca varianta XXL. Sticla curbată în faţă şi spate, rama din oţel inoxidabil şi nouă nuanţă de auriu, mai închis la culoare. Măsoară 7.5 mm în grosime şi vine şi pe argintiu şi negru. Terminalul este rezistent la apă şi praf în regim IP68 şi a fost scufundat în bere, vin, apă, sucuri dulci şi piscine cu clor.

Cântăreşte 208 grame.

Display

Apple iPhone Xs Max

Acest smartphone are un ecran OLED de 6.5 inch cu rezoluţie Super Reţină şi aspectul cel înalt 19.5:9. Rezoluţia este de 2688 x 1242 pixeli, adică beneficiem de 3.3 milioane de pixeli. Mai avem parte şi de input sampling la 120 Hz, suport HDR 10 şi Dolby Vision. A crescut acurateţea culorii, luminozitatea şi dynamic range-ul. Se păstrează 3D Touch-ul, protecţia oleofobică şi contra zgârieturilor.

Contrast ratio este de 1 milion la 1. Primim suport wide color şi True Tone.

Hardware

Hardware Apple iPhone Xs Max

Iată cum arată dotările telefonului:

  • Display: 6.5 inch, OLED
  • CPU: Apple A12 Bionic
  • RAM: necunoscut, probabil 3 GB
  • Stocare: 64, 256, 512 GB
  • Camera: Spate - 12 MP + 12 MP (telephoto), bliţ quad LED, filmare 4K; Fata - 7 MP
  • Baterie: o oră şi jumătate peste iPhone X ca autonomie; încărcare wireless

Camera

Şi aici avem acelaşi pachet optic ca pe iPhone Xs. E vorba despre camera duala, cu senzori de 12 MP, unul cu obiectiv wide angle şi unul cu obiectiv telephoto. Bliţul Quad LED e la posturi, avem deschidere F/1.8 pe primul obiectiv şi F/2.4 pe celălalt. Apple mai pune la bătaie stabilizare optică, zoom optic 2X şi captură video cu acustică stereo de această dată.

iPhone Xs Max, camera

Pentru selfie avem o cameră de 7 MP, cu Portrait Lighting şi beneficiind de ajutorul ecranului ca bliţ şi de senzorul IR de la True Depth. Avem parte de un Smart HDR care scoate în evidenţă cele mai întunecate sau exagerat de iluminate scenarii, dar şi reglaje de deschidere a diafragmei (la mod virtual) după realizarea capturii foto. Apple s-a lăudat cu zero shutter lag real, captură de 4 frame-uri şi combinarea lor, cu un dynamic range perfect.

Apple iPhone Xs Max

OS, UI

Faţă de iPhone Xs, acest model pune la bătaie şi noi moduri de utilizare în landscape, în stil iPad. Unele împart ecranul în două pentru un multitasking mai eficient în unele aplicaţii. iOS 12 este la posturi şi oferă fluiditatea datorită unui 60 FPS constant în aplicaţii, jocuri şi meniuri. Am văzut aplicaţii AR care îţi fac camera un acvariu, unele care îţi măsoară performanţa de aruncat la coş la baschet şi un joc al celor de la Bethesda. Au apărut AR Emoji-uri noi, Memoji-uri, iar Siri Shortcuts oferă comenzi vocale personalizabile.

Hardware iPhone XS Max

Avem şi un Dark Mode, notificări grupate, Screen Time şi un Do Not Disturb 2.0.

Preţ şi disponibilitate

Cel mai mare iPhone de până acum, Apple iPhone Xs Max costă de la 1249 de euro în sus, vine la precomandă pe 14 septembrie şi se lansează pe 21 septembrie în SUA şi 28 septembrie în România. China primește și o versiune dual SIM. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×