Telefonul cu Windows 7 și Symbian costă 800 de dolari: Fujitsu LOOX F-07C

1.778 ori
<b>Telefonul cu Windows 7 și Symbian costă 800 de dolari: Fujitsu LOOX F-07C</b>Crezut mult timp doar un prototip sau concept, telefonul Fujitsu LOOX F-07C a fost confirmat oficial, după ce specificațiile sale au ajuns pe web cu câteva săptămâni în urmă. Ce este unic la acest model este faptul că el rulează atât Symbian,...

Crezut mult timp doar un prototip sau concept, telefonul Fujitsu LOOX F-07C a fost confirmat oficial, după ce specificațiile sale au ajuns pe web cu câteva săptămâni în urmă. Ce este unic la acest model este faptul că el rulează atât Symbian, cât și Windows 7.

Din păcate prețul lui LOOX F-07C este prohibitiv: aproximativ 864 de dolari, adică puțin mai mult decât un Motorola Xoom cumpărat direct de la producătorul sau, fără abonament. Handsetul vine cu o durată de viață a bateriei de două ore în mod PC, iar specificațiile sale includ un procesor Intel Atom de 1.2GHz, 1 GB RAM, un SSD de 32 GB și Bluetooth.

Fujitsu LOOX F-07C

Camerele duale și suportul WiFi b/g/n întregesc lista de dotări hardware, iar terminalul va fi pus în vânzare de operatorul japonez NTT DoCoMo din vară, fără a fi precizată o dată oficială. Mai menționăm și că handsetul măsoară 19.8 mm în grosime deci este de aproape de 3 ori mai gros decât cel mai subțire smartphone din lume produs de NEC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×