Telefonul Android pentru gameri MOPS Shadow T800, un rival pentru Xperia Play?

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 1.961 ori
<b>Telefonul Android pentru gameri MOPS Shadow T800, un rival pentru Xperia Play?</b>Se pare că Sony Ericsson Xperia Play, telefon pe care îl avem în teste acum nu este singurul terminal cu funcții de gaming și Android la bord. Un posibil rival pentru acest model vine direct din China, sub numele de MOPS Shadow T800. &nbsp;...

Se pare că Sony Ericsson Xperia Play, telefon pe care îl avem în teste acum nu este singurul terminal cu funcții de gaming și Android la bord. Un posibil rival pentru acest model vine direct din China, sub numele de MOPS Shadow T800.

Terminalul rulează Android 2.2 și un lucru interesant este traducerea numelui de serie al handsetului: Fantoma de la Operă. Ei bine această fantomă vine cu un emulator preinstalat și jocul Assassin's Creed. Nu putem să nu observăm asemănarea sa cu Nokia N8, în special în partea inferioară și superioară a carcasei.

în ce privește lista de specificații, MOPS Shadow T800 vine cu un procesor de 800 MHz, 512 MB RAM, un display touch de 3.5 inchi și o cameră de 5 megapixeli în partea din spate. Lista sa de dotări este completată de Bluetooth, GPS, 3G și o cameră frontală de 0.3 megapixeli. La un preț rezonabil acest handset ar putea deveni un hit, poate chiar în detrimentul lui Xperia Play, cel puțin în China.

Telefonul Android pentru gameri MOPS Shadow T800, un rival pentru Xperia Play?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×