Telefonul dual-core LG Optimus 2X pus În vânzare În Coreea de Sud, În curând și În Europa

Autor:  | Publicat în:  LG 1.931 ori
<b>Telefonul dual-core LG Optimus 2X pus În vânzare În Coreea de Sud, În curând și În Europa</b>După cum vă anunțam într-un articol anterior, primul telefon dual core, LG Optimus 2X se pregătește să sosească în Europa în această lună și între timp iată-l lansat în Coreea de Sud. O versiune de culoare albă a sa va sosi în aceeași...

După cum vă anunțam într-un articol anterior, primul telefon dual core, LG Optimus 2X se pregătește să sosească în Europa în această lună și între timp iată-l lansat în Coreea de Sud. O versiune de culoare albă a sa va sosi în aceeași regiune luna viitoare.

Optimus 2X a devenit celebru atât prin faptul că folosește un procesor Nvidia Tegra 2 de 1GHz, cât și pentru camera sa, care suporta captură video 1080p. Cu o grosime de doar 10.9mm și un ecran capacitiv touch de 4 inch, smartphone-ul rivalizează cu ușurința cu cele mai performante telefoane WP7 și cu iPhone 4.

Terminalul va rula Android 2.2 la momentul lansării și speram să primească Gingerbread mai rapid decât a primit Galaxy S Froyo în SUA. Handsetul este capabil și de conexiuni DLNA, iar camera sa principală folosește un senzor de 8 megapixeli, în vreme ce camera frontală este de 1.3MP.

Telefonul dual-core LG Optimus 2X pus În vânzare În Coreea de Sud, În curând și În Europa

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×