Telefonul dual-core LG Optimus 2X pus În vânzare În Coreea de Sud, În curând și În Europa

1.998 ori
<b>Telefonul dual-core LG Optimus 2X pus În vânzare În Coreea de Sud, În curând și În Europa</b>După cum vă anunțam într-un articol anterior, primul telefon dual core, LG Optimus 2X se pregătește să sosească în Europa în această lună și între timp iată-l lansat în Coreea de Sud. O versiune de culoare albă a sa va sosi în aceeași...

După cum vă anunțam într-un articol anterior, primul telefon dual core, LG Optimus 2X se pregătește să sosească în Europa în această lună și între timp iată-l lansat în Coreea de Sud. O versiune de culoare albă a sa va sosi în aceeași regiune luna viitoare.

Optimus 2X a devenit celebru atât prin faptul că folosește un procesor Nvidia Tegra 2 de 1GHz, cât și pentru camera sa, care suporta captură video 1080p. Cu o grosime de doar 10.9mm și un ecran capacitiv touch de 4 inch, smartphone-ul rivalizează cu ușurința cu cele mai performante telefoane WP7 și cu iPhone 4.

Terminalul va rula Android 2.2 la momentul lansării și speram să primească Gingerbread mai rapid decât a primit Galaxy S Froyo în SUA. Handsetul este capabil și de conexiuni DLNA, iar camera sa principală folosește un senzor de 8 megapixeli, în vreme ce camera frontală este de 1.3MP.

Telefonul dual-core LG Optimus 2X pus În vânzare În Coreea de Sud, În curând și În Europa

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×