Tegra 2 acum cu grafică 3D și frecvență de 1.2GHz, ne pregătim pentru Tegra 3

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.425 ori
<b>Tegra 2 acum cu grafică 3D și frecvență de 1.2GHz, ne pregătim pentru Tegra 3</b>Ca și în cazul trecerii de la conectivitatea 3G la cea 4G prin calea de mijloc 3.5G, iată că și trecerea dintre procesorul dual-core Tegra 2 și quad-core-ul Tegra 3 se va face printr-un intermediar. Este vorba despre un CPU cunoscut deocamdată...

Ca și în cazul trecerii de la conectivitatea 3G la cea 4G prin calea de mijloc 3.5G, iată că și trecerea dintre procesorul dual-core Tegra 2 și quad-core-ul Tegra 3 se va face printr-un intermediar. Este vorba despre un CPU cunoscut deocamdată drept Tegra 2 3D și care va suporta grafică tridimensională pe terminalele pe care este încorporat.

Tegra 2 3D este un soi de Tegra 2.5, cu o frecvență de 1.2GHz și aflăm că va urma să intre în producția de masă în primul trimestru al acestui an. în primăvară vom vedea și primele smartphone-uri și tablete bazate pe Tegra 2.5 și se pare că există deja o platformă software adaptată pentru acest chip: Chromium OS.

De vreme ce primul smartphone dual-core va sosi în Europa peste doar câteva zile, presupunem că până de Paște vom vedea și un telefon Tegra 2 3D măcar anunțat oficial, dacă nu și lansat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×