PSP 2 sosește până la finalul anului, cu ecran touch și suport 3G

1.700 ori
<b>PSP 2 sosește până la finalul anului, cu ecran touch și suport 3G</b>The Nikkei, publicație japoneză și sursă de încredere, ne informează că Sony intenționează să lanseze consola PSP 2 până la finalul anului. Se pare că acest gadget va fi anunțat oficial joi, 27 ianuarie, în Tokyo în cadrul unui eveniment...

The Nikkei, publicație japoneză și sursă de încredere, ne informează că Sony intenționează să lanseze consola PSP 2 până la finalul anului. Se pare că acest gadget va fi anunțat oficial joi, 27 ianuarie, în Tokyo în cadrul unui eveniment ce poartă numele de PlayStation Meeting.

Cotidianul de afaceri își continuă fluxul informațional cu faptul că noua consolă va sosi cu un touchscreen OLED cu diagonală mai mare de 4.3 inch (cea pe care o are un PSP standard). în plus, PSP 2 va suporta conectivitate 3G, o premieră pentru un gaming device și va suporta și descărcarea filmelor și jocurilor prin intermediul acestei conexiuni.

Din păcate, nu se vor putea realiza convorbiri pe acest terminal, iar ultima informație despre noul PSP este faptul că noul său procesor va fi destul de puternic încât să afișeze imagini HD. Prețul acestui produs îl va depăși pe cel de 203 dolari, aplicat actualului model de PSP vândut în Japonia. Debutul consolei în magazine va avea loc până la finalul lui 2011, cel puțin în Japonia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×