Telefonul Ferrari vine de la Vertu, prin modelul Ascent Ferrari GT

4.505 ori
<b>Telefonul Ferrari vine de la Vertu, prin modelul Ascent Ferrari GT</b>Dacă vă lipsește un obiect de lux din colecția personală, atunci un telefon Ferrari ar fi o completare ideală. Aici intră în scenă Vertu Ascent Ferrari GT, telefon ideal pentru VIP-uri, fotbaliști și miliardari plictisiți de supermasini și...

Dacă vă lipsește un obiect de lux din colecția personală, atunci un telefon Ferrari ar fi o completare ideală. Aici intră în scenă Vertu Ascent Ferrari GT, telefon ideal pentru VIP-uri, fotbaliști și miliardari plictisiți de supermasini și caviar.

Produs printr-un parteneriat dintre Vertu, filiala de lux a Nokia și Ferrari, terminalul este fabricat din titaniu și un finisaj din PVD negru mat. Stratul de piele ce acoperă acest model este cusut de mână și este același material care tapițează și interiorul automobilelor Ferrari. Iată și specificațiile acestui handset:

  • Display: 2 inch, QVGA, protejat cu un strat de cristal de safir
  • Conectivitate: Bluetooth, microUSB, aGPS, quadband WCDMA, GSM
  • Camera: 5MP, bliț LED
  • Memorie: 32GB
  • Baterie: 4.8 ore de convorbiri GSM, 300 de ore de funcționare în standby
  • Alte funcții: ceas cu cronograf, cronometru, accelerometru, calculator, email, lanternă

Trebuie menționat că vor fi fabricate doar 2011 astfel de modele, deci ediția este limitată. Vertu Ascent Ferrari GT folosește taste din oțel inoxidabil și include și aplicații de turism, care vă vor ajuta să călătoriți în toată lumea fără probleme și cu ghiduri turistice la îndemână.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×