Prețul lui BlackBerry Priv ajunge la 2.155 lei prin intermediul QuickMobile.ro

1.491 ori
<b>Prețul lui BlackBerry Priv ajunge la 2.155 lei prin intermediul QuickMobile.ro</b>Iată că acum la aproximativ 7 luni de la debutul pe plan local, BlackBerry Priv are un preț de 2.155 lei - sumă cu 1.344 lei mai mică față de prețul de precomandă practicat de către retaileri. Telefonul beneficiază de dotări chiar interesante, iar prețul

La sfârșitul lunii octombrie 2015, cei de la QuickMobile anunțau și startul unui program de precomandă pentru smartphone-ul BlackBerry Priv - dispozitiv cu Android și tastatură fizică qwerty de tip slide. Acest produs costa la acea vreme 3.499 lei, iar astăzi la aproximativ 7 luni după, el poate fi găsit pentru un preț de 2.155 lei prin intermediul aceluiași retailer.

Ca design și specificații, telefonul nu arată deloc rău - acesta oferindu-ne un display de 5.4 inch cu rezoluție Quad HD și margini curbate în stil S6/S7 Edge, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 de 1.8 GHz și 3 GB memorie RAM. Avem un chip grafic Adreno 418 la bord și 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD.

Avem parte și de o cameră foto principală de 18 megapixeli cu optică Schneider Kreuznach și de o baterie de 3410 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă alături. BlackBerry Priv se poate dovedi un device potrivit pentru acele persoane ce preferă typing-ul pe o tastatură fizică, dar și experiența oferită de un display tactil.

Îl puteți găsi la QuickMobile.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×