BlackBerry Torch 2, smartphone cu procesor de 1.2GHz și “cel mai bun BlackBerry”

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 2.182 ori
<b>BlackBerry Torch 2, smartphone cu procesor de 1.2GHz și &ldquo;cel mai bun BlackBerry&rdquo;</b>Research in Motion a anunțat telefonul BlackBerry Torch drept "cel mai bun BlackBerry de până acum", dar atât părerea specialiștilor cât și a noastră în această recenzie a fost că handsetul nu e chiar un rival pentru iPhone 4, cum s-ar dori....

Research in Motion a anunțat telefonul BlackBerry Torch drept "cel mai bun BlackBerry de până acum", dar atât părerea specialiștilor cât și a noastră în această recenzie a fost că handsetul nu e chiar un rival pentru iPhone 4, cum s-ar dori. Ei bine, RIM mai încearcă o dată, deci a venit momentul dublei 2, cam ca în cinematografie... prin intermediul lui Torch 2.

Din moment ce Torch a fost "cel mai bun BlackBerry" oare ce așteptări să avem de la urmașul său? Cei de la Boy Genius Report au pus mâna pe o imagine cu acest terminal, pe care îl puteți vedea mai sus, dar și pe lista sa completă de specificații. Iat-o:

  • CPU: 1.2GHz
  • Conectivitate: GSM/GPRS/EDGE, triband HSPA 14.4Mbps, Bluetooth 2.1, GPS, NFC
  • Display: 3.2 inch VGA 640 x 480, touchscreen capacitiv
  • Memorie: 8GB internă, 512MB RAM
  • Camera: 5MP, bliț
  • Baterie: 1300 mAh

Telefonul are o grosime de 14.6mm, rulează BlackBerry OS 6.1 și va mai include și senzori de proximitate, accelerometru și suport pentru OpenGL ES, deci vom avea parte și de gaming de calitate pe acest model. Aparent, BlackBerry Torch 2 se pregătește pentru un debut în trimestrul 3 al acestui an prin AT&T, dar rămâne de văzut dacă dată vă fi respectată sau nu.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×