Telefonul mobil pentru orbi cu tastatura Braille prezentat la Mobile World Congress

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.903 ori
<b>Telefonul mobil pentru orbi cu tastatura Braille prezentat la Mobile World Congress</b>Producatorul indian de telefoane, Spice si-a prezentat cel mai nou concept in cadrul showului Mobile World Congress 2008, acesta fiind un telefon cu tastatura Braille, destinat persoanelor cu probleme de vedere. Terminalul foloseste tehnologie de baza,...

Producatorul indian de telefoane, Spice si-a prezentat cel mai nou concept in cadrul showului Mobile World Congress 2008, acesta fiind un telefon cu tastatura Braille, destinat persoanelor cu probleme de vedere.

Terminalul foloseste tehnologie de baza, fiind definitia low-end-ului si este de mentionat faptul ca nu include un display, inutil in cazul persoanelor oarbe. Prin acest feature lipsa, telefonul castiga o viata a bateriei mult mai buna, 400 de ore in standby si 4 ore in modul convorbire. Keypadul handsetului foloseste limbajul Braille si reda vocal tot ceea ce scrie utilizatorului, permitand formarea cu usurinta a numerelor de telefon.

Telefonul produs de Spice va include si 2 LED-uri, unul rosu care va anunta atunci cand bateria este descarcata si unul albastru care va arata starea conectivitatii terminalului in retea. Handsetul cantareste 70 de grame si masoara 105 x 45 x 15mm, iar la momentul lansarii sale, el va costa doar 20 de dolari. Banuim ca acest terminal va fi disponibil doar pe pietele in curs de dezvoltare si in tarile din lumea a treia.

Sursa: Concept-Phones.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×