Totul despre telefonul "transformer" Modu

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.139 ori
<b>Totul despre telefonul "transformer" Modu</b>V-am prezentat acest telefon intr-un articol anterior, dar iata ca starul Mobile World Congress 2008 merita o privire mai amanuntita asupra feature-urilor sale. Avem de-a face cu un adevarat Transformer, pe care il puteti admira intr-un spot publicitar de...

V-am prezentat acest telefon intr-un articol anterior, dar iata ca starul Mobile World Congress 2008 merita o privire mai amanuntita asupra feature-urilor sale. Avem de-a face cu un adevarat Transformer, pe care il puteti admira intr-un spot publicitar de calitate, daca dati click pe imaginea urmatoare:

Modu se poate transforma intr-un terminal business, intr-o platforma de gaming cu un display de mari dimensiuni, eventual un music player cu un sistem de control specializat si taste dedicate. Cel mai mic telefon mobil din lume se dovedeste a fi si cel mai complex, avand in vedere ca acest handset este miezul mai multor variatiuni de terminale care se pot "crea" atasandu-i diferite componente si accesorii. Accesoriile poarta numele de "jackets", invelisuri care schimba total telefonul Modu, de la marimea display-ului, la memoria interna si baterie plus functionalitate software.

Micutul telefon poate fi transformat intr-un super terminal multimedia, atasandu-i-se un jacket cu difuzoare stereo, o interfata intuitiva, schimbat apoi cu un jacket pentru gameri, dotat cu un display de mari dimensiuni. Exista si ideea unui jacket pentru turisti, astfel ca puteti cumpara un astfel de accesoriu in Barcelona, deja dotat cu harti, ghid de calatorii si aplicatie cu rol de translator. Variantele de jacketuri continua cu unul care adauga terminalului un port USB standard, astfel ca acesta poate fi atasat cu usurinta unui PC.

Impresionant este si pretul acestui telefon, la cei 200 de euro ai sai, dar retineti ca va trebui sa platiti si pentru jacketuri care costa in jur de 20-60 euro.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×