Cum sa-ti deblochezi iPhone-ul cu versiunea de firmware 1.1.3

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.160 ori
<b>Cum sa-ti deblochezi iPhone-ul cu versiunea de firmware 1.1.3</b>Deblocarea lui iPhone a evoluat in ultimele zile, pe masura ce ne apropiem de momentul lansarii SDK-ului promis de Apple. Am asistat la inventarea unor solutii de deblocare a SIM-urilor, la "jailbreak"-uri si la downgrade-uri. Toate aceste metode implicau...

Deblocarea lui iPhone a evoluat in ultimele zile, pe masura ce ne apropiem de momentul lansarii SDK-ului promis de Apple. Am asistat la inventarea unor solutii de deblocare a SIM-urilor, la "jailbreak"-uri si la downgrade-uri. Toate aceste metode implicau destul de multa munca. Iata ca acum va oferim o metoda foarte usoara de a va debloca iPhone-ul multumita developerului Zibri si celor de la Intomobile.com:

Aceasta metoda este bazata pe software si se aplica tututor terminalelor produse de Apple care folosesc firmware-ul v1.1.3, inclusiv cele cumparate cu acest firmware, care ruleaza Bootloader 4.6, despre care va povesteam intr-un articol anterior. Pachetul ZiPhone ar trebui sa va deblocheze terminalul folosind solutia oficiala a celor de la iPhone Dev Team. Astfel handsetul se va activa, si apoi debloca, astfel incat sa functioneze in orice retea GSM din lume.

Utilizatorii de iPhone care folosesc Mac-uri sau PC-uri pe Windows vor fi incantati sa afle ca solutia ZiPhone este compatibila cu ambele platforme si va fi extrem de usor sa deblocati terminalul dumneavoastra. Iata cum va puteti debloca iPhone-ul cu ZiPhone:

Utilizatorii de Windows procedeaza astfel:

1. Descarca pachetul ZiPhone aici (unzip pe desktop)
2. Faceti downgrade-ul la iTunes 7.42
3. Rulati fisierul ZiPhone.exe si urmati instructiunile de pe ecran.

Utilizatorii de Mac-uri procedeaza astfel:

1. Descarcati pachetul ZiPhone aici (continutul va fi "unzip"-uit in directorul userului dumneavoastra)
2. Porniti aplicatia Termina (Applications>Utilities>Terminal)
3. "Tarati" iconul "ziphone" pe fereastra terminal
4. Urmati instructiunile de pe eran (deconectati cablul iPhone-ului, inchideti iPhone-ul, tineti apasat butonul "Home", deschideti iPhone-ul, reconectati cablul).

Iata metoda completa prin care va puteti debloca iPhone-ul, fara probleme si griji, valabila pentru terminalele cu firmware-ul 1.1.3.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×