Telefonul Motorola A810 isi face aparitia pe lista celor de la FCC, cu Linux

1.686 ori
<b>Telefonul Motorola A810 isi face aparitia pe lista celor de la FCC, cu Linux</b>Imaginea "scapata" pe Internet cu telefonul Motorola A810 era reala pana la urma, astfel ca autoritatea americana FCC ne prezinta de asemenea acest terminal, care tocmai a trecut de stadiul de zvon. A810 nu este un super-terminal care va cuceri piata si...

Imaginea "scapata" pe Internet cu telefonul Motorola A810 era reala pana la urma, astfel ca autoritatea americana FCC ne prezinta de asemenea acest terminal, care tocmai a trecut de stadiul de zvon.

A810 nu este un super-terminal care va cuceri piata si nici macar o surpriza Android, dar avem totusi de-a face cu un handset ce foloseste Linux. Noul Motorola este dotat cu un display touchscreen, pe care se bazeaza pentru inputul de text. Se pare ca Motorola a pus ochii pe piata asiatica, de vreme ce telefonul va fi disponibil deocamdata in Est, cu suport pentru conectivitate GSM/EDGE in benzi de frecventa de 1900MHz.

Pe lista sa de feature-uri regasim o camera de 2 megapixeli, in ciuda faptului ca imaginile de mai sus par sa indice o camera mai puternica, eventual una cu rezolutie de 4 megapixeli. A810 include si radio FM, nu ca acest feature v-ar putea face sa-l adorati, cel putin nu pana la lansarea sa oficiala, intr-o varianta agreata si de europeni.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×