Samsung lanseaza telefonul Anycall J708

1.881 ori
<b>Samsung lanseaza telefonul Anycall J708</b>Avem de-a face cu o saptamana plina de lansari, acum ca luna aprilie se apropie de sfarsit. Dupa ce Nokia a anuntat 2 telefoane XpressMusic, iar Sony Ericsson i-a dat replica cu 2 terminale cu functii navigationale avansate, a venit momentul ca Samsung sa...

Avem de-a face cu o saptamana plina de lansari, acum ca luna aprilie se apropie de sfarsit. Dupa ce Nokia a anuntat 2 telefoane XpressMusic, iar Sony Ericsson i-a dat replica cu 2 terminale cu functii navigationale avansate, a venit momentul ca Samsung sa ne prezinte nou-venitul Anycall J708.

Dupa cum probabil v-ati dat seama deja, Anycall fiind un operator asiatic, acest telefon va fi lansat deocamdata doar in Asia. Handsetul din imaginea de mai sus este un slider low-end, care compenseaza lipsa de functii cu un design interesant si atractiv. Totusi, Samsung Anycall J708 nu ne dezamageste total si, cu putina indulgenta, il putem considera chiar un mid-end, daca aruncam o privire pe lista sa de specificatii tehnice.

J708 include o camera de 1.3 megapixeli, Bluetooth A2DP, music player incorporat si memorie extensibila de pana la 2GB. In esenta, Anycall J708 isi merita banii, avand in vedere ca va fi disponibil la un pret scazut, pe care operatorul asiatic nu l-a anuntat inca. Asteptam si varianta europeana a acestui telefon, pentru a-l vedea in actiune si pe "Batranul Continent", deci si in Romania.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×