Telefonul Multimedia soseste cu egalizator touch, QWERTY virtual

2.837 ori
<b>Telefonul Multimedia soseste cu egalizator touch, QWERTY virtual</b>Iata inca un concept pe care am dori sa-l vedem pe piata: telefonul Multimedia. Creat de catre designerul Jakub Lekes, acest handset soseste cu majoritatea functiilor pe care le poate avea un terminal portabil. Telefonul concept Multimedia este un slider...

Iata inca un concept pe care am dori sa-l vedem pe piata: telefonul Multimedia. Creat de catre designerul Jakub Lekes, acest handset soseste cu majoritatea functiilor pe care le poate avea un terminal portabil.

Telefonul concept Multimedia este un slider dotat cu display touch, care se prelungeste si in lateralul terminalului. In plus, handsetul foloseste taste touch, iar partea laterala a ecranului va afisa egalizatorul playerului audio. Dupa cum puteti observa si in imagini, conceptul este dotat cu numeroase porturi, care permit conectarea la tot soiul de gadgeturi.

Multimedia Concept Phone

Sub display se afla o tastatura glisanta touch QWERTY cu taste navigationale incluse, plus o camera de 4.3 megapixeli cu autofocus si zoom digital, probabil si suport pentru inregistrare video. Daca ar fi sa ne imaginam un brand care ar adopta acest produs, el ar fi probabil Sony Ericsson, sau HTC si asta datorita lookului acestui concept.

Multimedia Concept Phone

Sursa:Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×