Vertu Boucheron 150, un telefon fabricat din aur masiv

Autor:  | Publicat în:  Vertu 3.133 ori
<b>Vertu Boucheron 150, un telefon fabricat din aur masiv</b>Producatorul francez de bijuterii Boucheron sarbatoreste aniversarea sa cu numarul 150 in curand si cu aceasta ocazie compania a colaborat cu Vertu pentru a lansa un handset dedicat acestui eveniment. Este vorba de Vertu Boucheron 150, pe care-l puteti...

Producatorul francez de bijuterii Boucheron sarbatoreste aniversarea sa cu numarul 150 in curand si cu aceasta ocazie compania a colaborat cu Vertu pentru a lansa un handset dedicat acestui eveniment. Este vorba de Vertu Boucheron 150, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

Telefonul este unul controversat, ca si arta moderna, de vreme ce unii dintre dumneavoastra il vor considera atragator, in vreme ce altii il vor gasi respingator. Noul Vertu Boucheron este fabricat dintr-o singura bucata de aur masiv, iar productia sa este una manuala, care ii ia fabricantului peste 2000 de ore.

De aici probabil si pretul exorbitant al handsetului si raritatea unitatilor disponibile pe piata... Chiar si cutia de lemn in care soseste Boucheron 150 pare destul de scumpa incat sa intreaca la capitolul pret cateva terminale Nokia performante. Din pacate, nu cunoastem inca specificatiile acestui telefon bijuterie, dar stim ca el suporta conectivitate 3G si ca se va vinde pentru cel putin 30.000 de dolari.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×