Cadouri gratuite de Craciun prin daugratis.ro, online-ul e acum darnic

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 2.026 ori
<b>Cadouri gratuite de Craciun prin daugratis.ro, online-ul e acum darnic</b>Printre miile de nise de site-ri descoperite recent in Romania se numara si una cu un scop pozitiv, mai ales acum in perioada sarbatorilor de iarna, cand cadourile sunt binevenite. Este vorba despre daugratis.ro, un site care a pornit cu initiativa...

Printre miile de nise de site-ri descoperite recent in Romania se numara si una cu un scop pozitiv, mai ales acum in perioada sarbatorilor de iarna, cand cadourile sunt binevenite. Este vorba despre DauGratis.ro, un site care a pornit cu initiativa geniala de a oferit gratuit obiecte care nu ne mai sunt de folos.

Persoanele care vor primi aceste obiecte nu si le pot permite, dar publicul le cedeaza, in ideea ca oricum nu le va mai folosi. Evident, primul lucru la care ne-am gandit au fost telefoanele mobile, asa ca haideti sa daruim cate un handset la care am renuntat celor care nici macar nu au putut sa-si cumpere vreunul.

Va recomandam sa participati la aceasta actiune de Craciun, ce implica daruirea telefoanelor dumneavoastra vechi, cu mentiunea ca exista si un concurs propus de daugratis.ro. Prin intermediul acestuia, veti merge gratis la Viena, dupa ce veti posta 5 anunuturi de obiecte oferite cu minim o fotografie si veti lua parte la extragerea din 7 februarie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×