Telefonul NEC Flask functioneaza pe baza de hidrogen

1.617 ori
<b>Telefonul NEC Flask functioneaza pe baza de hidrogen</b>NEC va incepe livrarea handseturilor cu baterii pe baza de hidrogen, daca este sa ne luam dupa imaginea de mai jos, iar aceasta tehnologie va mai fi folosita si de alte mari companii, dupa cum va informam in acest articol. Handsetul NEC Flask este dotat...

NEC va incepe livrarea handseturilor cu baterii pe baza de hidrogen, daca este sa ne luam dupa imaginea de mai jos, iar aceasta tehnologie va mai fi folosita si de alte mari companii, dupa cum va informam in acest articol.

Handsetul NEC Flask este dotat cu un touchscreen si ceea ce pare a fi o valva, cu scopul de a incarca terminalul odata ca combustibilul sau a fost epuizat. Desi terminalul este disponibil in variante de culori cam tipatoare, se pare ca lichidul folosit pentru a asigura functionarea bateriei este de vina pentru aceste nuante. Nu cunoastem inca o lista de specificatii tehnice pentru handset, un pret sau o data de lansare.

Ramane de vazut daca vor mai exista companii producatoare de telefoane mobile, care sa adopte noile tipuri de baterii sau combustibili. Avantajul ar fi durata de viata mai mare, prin renuntarea la bateriile clasice, care prezinta si riscul de a exploda, in special cele sub brandul Matsushita.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×