Produse evoMAG.ro

Telefonul NEC N-01A, un adevarat Transformer

Autor:  | Publicat în:  NEC 1.025 ori
<b>Telefonul NEC N-01A, un adevarat Transformer</b>Telefoanele japoneze lansate in 2008 au deja ca standarde display-urile cu rezolutii VGA, camerele de 5 megapixeli si conectivitatea de mare viteza. Noul handset NEC N-01A nu face exceptie, fiind dotat cu un display de 854 x 480 pixeli si o lista de...

Telefoanele japoneze lansate in 2008 au deja ca standarde display-urile cu rezolutii VGA, camerele de 5 megapixeli si conectivitatea de mare viteza. Noul handset NEC N-01A nu face exceptie, fiind dotat cu un display de 854 x 480 pixeli si o lista de specificatii pe care o veti afla mai jos.

NEC N-01A incorporeaza o camera de 5.2 megapixeli si suporta conectivitate HSDPA, dar ceea ce atrage atentia la acest telefon este designul sau si faptul ca el are 3 stiluri de utilizare: Touch, Share si Communication. Impresionantul display al handsetului poate fi deplasat in 2 moduri: fie la 180, fie la 90 de grade.

In primul caz, terminalul se transforma intr-un slider de rand (asta daca un display WVGA este normal), iar in cel de-al doilea, dupa ce display-ul este deplasat, veti obtine un telefon perfect pentru vizualizarea programelor TV prin intermediul tunerului 1Seg incorporat. In plus, noua pozitie a ecranului va fi ideala si pentru web browsing sau pentru realizarea pozelor clare.

NEC N-01A va fi pus in vanzare in Japonia incepand cu data de 21 noiembrie prin intermediul operatorului NTT DoCoMo, la un pret neanuntat inca.

Sursa: Unwiredview.com

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×