Telefonul NEC N-01A, un adevarat Transformer

Autor:  | Publicat în:  NEC 1.115 ori
<b>Telefonul NEC N-01A, un adevarat Transformer</b>Telefoanele japoneze lansate in 2008 au deja ca standarde display-urile cu rezolutii VGA, camerele de 5 megapixeli si conectivitatea de mare viteza. Noul handset NEC N-01A nu face exceptie, fiind dotat cu un display de 854 x 480 pixeli si o lista de...

Telefoanele japoneze lansate in 2008 au deja ca standarde display-urile cu rezolutii VGA, camerele de 5 megapixeli si conectivitatea de mare viteza. Noul handset NEC N-01A nu face exceptie, fiind dotat cu un display de 854 x 480 pixeli si o lista de specificatii pe care o veti afla mai jos.

NEC N-01A incorporeaza o camera de 5.2 megapixeli si suporta conectivitate HSDPA, dar ceea ce atrage atentia la acest telefon este designul sau si faptul ca el are 3 stiluri de utilizare: Touch, Share si Communication. Impresionantul display al handsetului poate fi deplasat in 2 moduri: fie la 180, fie la 90 de grade.

In primul caz, terminalul se transforma intr-un slider de rand (asta daca un display WVGA este normal), iar in cel de-al doilea, dupa ce display-ul este deplasat, veti obtine un telefon perfect pentru vizualizarea programelor TV prin intermediul tunerului 1Seg incorporat. In plus, noua pozitie a ecranului va fi ideala si pentru web browsing sau pentru realizarea pozelor clare.

NEC N-01A va fi pus in vanzare in Japonia incepand cu data de 21 noiembrie prin intermediul operatorului NTT DoCoMo, la un pret neanuntat inca.

Sursa: Unwiredview.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×