iPhone, primul la capitolul reclame

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.781 ori
<b>iPhone, primul la capitolul reclame</b>Cererea de reclame pentru iPhone a crescut de la 28 de milioane in iulie, la 236 de milioane in octombrie, conform celor de la AdMob. Astfel, iPhone 3G a devenit cel mai important terminal mobil din lume, la capitol trafic al reclamelor pe mobil, conform...

Cererea de reclame pentru iPhone a crescut de la 28 de milioane in iulie, la 236 de milioane in octombrie, conform celor de la AdMob. Astfel, iPhone 3G a devenit cel mai important terminal mobil din lume, la capitol trafic al reclamelor pe mobil, conform ultimului raport AdMob.

Compania ofera reclame tip banner si text pe terminale mobile si afirma ca handsetul produs de Apple i-a adus 4.1% din totalul de reclame cerute de partenerii sai. Majoritatea reclamelor afisate pe iPhone sunt cele din SUA, unde handsetul se lupta inca cu modele ca Motorola RAZR. Retineti faptul ca aceste statistici sunt bazate doar pe reteaua celor de la AdMob si nu pe intreaga piata de advertising mobil.

Totusi, aceste cifre ne arata ca utilizatorii unui iPhone il folosesc pe acesta pentru web browsing mai mult decat posesorii altor telefoane. In afara Statelor Unite, terminalele produse de Nokia si Motorola domina topurile AdMob, modelele Nokia N70 si Motorola RAZR si KRZR fiind cele mai utilizate pentru accesarea webului, conform companiei.

Pe masura ce clientii se orienteaza tot mai mult spre smartphone-uri si browserele mobile devin tot ma performante, piata advertisingului mobil creste ca valoare. Astfel, veniturile din acest domeniu vor creste de la 1.4 miliarde de dolari in 2007 pana la 10 miliarde in 2013.

Sursa: Informationweek.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×