iPhone a dat startul goanei dupa design atractiv

984 ori
<b>iPhone a dat startul goanei dupa design atractiv</b>Acum ca iPhone-ul a devenit un adevarat cult, publicul are asteptari mari la capitolul design chiar si de la un banal router sau un hard drive, facand munca designerilor tot mai complicata si interesanta, afirma Reuters. In vreme ce designurile de...

Acum ca iPhone-ul a devenit un adevarat cult, publicul are asteptari mari la capitolul design chiar si de la un banal router sau un hard drive, facand munca designerilor tot mai complicata si interesanta, afirma Reuters.

In vreme ce designurile de telefoane mobile si alte gadgeturi similare se complica, specialistii afirma ca toate produsele electronice au nevoie de un look atractiv. Christopher Benton, un fan al artei moderne din New York afirma ca un design neplacut poate sugera performante scazute, chiar daca produsul este exceptional. Specialistii sunt de acord ca designul lui Apple iPhone este mai degraba elegant si fashion decat unul potrivit unui gadget electronic, ceea ce functioneaza in avantajul sau.

John Kudos, designer grafic de 29 de ani a observat ca in ultimii ani PC-urile si televizoarele au devenit tot mai aratoase, mentionand si faptul ca el este multumit de HDD-ul sau extern My Book produs de Western Digital. Kudos il compara pe acesta cu "o carte care zace pe birou si se integreaza perfect in peisaj". Simplitatea este o tema comuna adoptata de un alt designer celebru, Fabrik, care prefera un look organic pentru produsele sale.

Cel mai bun exemplu sunt hardurile sale impodobite cu bambus si care pun accentul pe materiale reciclabile. In cele din urma trebuie sa mentionam succesul celor de la Zon, care au primit premiul "People's Design" pentru un aparat auditiv ce seamana mai degraba cu o bijuterie decat cu un gadget medical.

Sursa: Reuters.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×