Telefonul Palm Centro de la AT&T nu este un fals!

2.414 ori
<b>Telefonul Palm Centro de la AT&T nu este un fals!</b>Da, evident ca terminalul din imaginea urmatoare poate fi un fals, dar daca ar fi sa alegem un telefon pe care sa il falsificam in Photoshop, cu siguranta nu ar fi acest Palm Centro. Exclusivitatea celor de la Sprint, in ce priveste Centro este pe cale de...

Da, evident ca terminalul din imaginea urmatoare poate fi un fals, dar daca ar fi sa alegem un telefon pe care sa il falsificam in Photoshop, cu siguranta nu ar fi acest Palm Centro.

Exclusivitatea celor de la Sprint, in ce priveste Centro este pe cale de a expira, astfel deschizandu-se o oportunitate excelenta pentru operatori de a adopta low-end-ul care ruleaza Garnet. Astfel, in cazul in care nu sunteti abonat la Sprint sau AT&T va mai trebui sa aveti putina rabdare pana la a vedea acest terminal pe piata. Zvonuri despre acest telefon isi facusera aparitia si in cadrul CES 2008, dar imaginea de mai sus a fost furnizata de catre cei de la  TreoCentral, convinsi ca handsetul este real.

Totusi, nu se cunoaste la ora actuala daca terminalul va fi vandut sub brandul Centro, sau daca Palm se va decide sa il numeasca Treo 500p sau Treo 690, dupa cum sugerau zvonurile initiale. E foarte posibil ca producatorul de telefoane sa traga linia intre terminale Treo bazate pe Windows Mobile si Centro-uri care ruleaza Garnet in acest an, oferind publicului optiuni mai variate prin acest sub-branding.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×