Samsung Access, telefonul TV de la AT&T

1.185 ori
<b>Samsung Access, telefonul TV de la AT&T</b>Stim deja ca telefonul LG CU920 Vu, o copie fidela a lui Prada, este unul dintre cele 2 terminale AT&T care suporta lansarea serviciului TV MediaFLO, dar iata ca ni se dezvaluie si al doilea model, A287 Access, de la Samsung: Acest handset este o...

Stim deja ca telefonul LG CU920 Vu, o copie fidela a lui Prada, este unul dintre cele 2 terminale AT&T care suporta lansarea serviciului TV MediaFLO, dar iata ca ni se dezvaluie si al doilea model, A287 Access, de la Samsung:

Acest handset este o combinatie dintre brandingul AT&T si un buton dedicat TV plasat langa padul directional, care ne face sa credem ca terminalul se va ridica la inaltimea asteptarilor cu functiile sale TV. Spre deosebire de Vu, Access pare a fi un handset low-end, avand in vedere faptul ca este dotat doar cu o camera de 1.3 megapixeli, un design neimpresionant si un display de mici dimensiuni.

Putem doar sa speram ca pretul sau, la momentul lansarii, va reflecta aceste specificatii tehnice destul de neimpresionante. Se pare ca AT&T vrea sa ofere servicii de televiziune mobila oricarui segment de piata, adica pana si persoanelor care nu isi permit un Vertu, de exemplu. Va reusi oare operatorul sa treaca peste prejudecatile clientilor non-asiatici care nu prea gusta televiziunea mobila la ora actuala?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×