Cyanogen anunţă parteneriatul cu Boxer pentru dezvoltarea unui client email pentru platforma proprie

499 ori
<b>Cyanogen anunţă parteneriatul cu Boxer pentru dezvoltarea unui client email pentru platforma proprie</b>Cyanogen a anunţat un parteneriat cu cei de la Boxer, pentru a dezvolta un client email stock pentru platforma Cyanogen OS. Clientul email va debuta pe Cyanogen OS 12 şi dacă ne luăm după imaginea de mai sus arată destul de bine. &nbsp; &Icirc;n...

Cyanogen a anunţat un parteneriat cu cei de la Boxer, pentru a dezvolta un client email stock pentru platforma Cyanogen OS. Clientul email va debuta pe Cyanogen OS 12 şi dacă ne luăm după imaginea de mai sus arată destul de bine.

În ultima vreme Cyanogen a început să îşi asume tot mai multe riscuri şi marele său plan de viitor e să se despartă de Android şi să aibă un OS propriu şi independent. Asta înseamnă să nu mai depindă de Gmail, printre altele şi să ofere un client solid de email. Boxer a debutat toamna trecută pe Android, după ce a cunoscut succesul pe iOS timp de un an.

Aplicaţia e disponibilă sub formă de download gratuit în Google Play, dar funcţii precum suportul Exchange sau conturile multiple sunt activate contra cost, plătind 10 sau 15 dolari. Ei bine, pe Cyanogen OS toate funcţiile premium vor fi disponibile gratuit. Aplicaţia va oferi posibilitatea de a personaliza acţiunile declanşate de un swipe în dreapta sau stânga, sunetele asociate notificărilor şi culorile LED pentru conturile de email.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×