Telefonul-PDA i300 de la Gigabyte

Autor:  | Publicat în:  Gigabyte 1.757 ori
<b>Telefonul-PDA i300 de la Gigabyte</b>Compania Gigabyte are un nou telefon-PDA in cadrul familiei sale de handseturi care se afla in continua crestere: este vorba de i300, modelul din imaginea de mai jos: i300 incorporeaza ceea ce ar putea fi numita functia de baza a unui terminal modern:...

Compania Gigabyte are un nou telefon-PDA in cadrul familiei sale de handseturi care se afla in continua crestere: este vorba de i300, modelul din imaginea de mai jos:

i300 incorporeaza ceea ce ar putea fi numita functia de baza a unui terminal modern: conectivitate GPS. Si asta nu e nici macar un sfert din ceea ce poate noul telefon de la Gigabyte, care functioneaza pe un procesor PXA270 la 520MHz. Terminalul este dotat cu 256MB de RAM si are Windows Mobile 6.0 ca sistem de operare standard incorporat.

Fara a fi nevoie de un spirit de Sherlock Holmes, va dati seama din poze ca acest telefon va fi mai intai disponibil pe piata asiatica, in special in China. Pretul nu a fost deocamdata stabilit si nici datele de lansare pentru celelalte continente. Va mai trebui sa asteptam cel putin un an pana sa vedem i300 pe piata romaneasca, daca nu si mai mult, mai ales daca avem de-a face cu un produs destinat exclusiv pietei asiatice.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×