LG Hero KU580, urmasul lui Chocolate

Autor:  | Publicat în:  LG 4.083 ori
<b>LG Hero KU580, urmasul lui Chocolate</b>LG lanseaza inca un telefon cu un nume inedit si total nepotrivit pentru un gadget de acest tip, dar care suna totusi destul de "cool". Este vorba de LG Hero KU580, urmasul lui Chocolate si il puteti admira in imaginea de mai jos: Exista oameni care...

LG lanseaza inca un telefon cu un nume inedit si total nepotrivit pentru un gadget de acest tip, dar care suna totusi destul de "cool". Este vorba de LG Hero KU580, urmasul lui Chocolate si il puteti admira in imaginea de mai jos:

Exista oameni care descriu acest telefon drept nu doar o urmare a lui Chocolate, ci chiar o parte a seriei de la LG, in special din cauza asemanarilor cu celebrul telefon dedicat publicului feminin. Totusi KU580 este un model de sine statator, ce are ca trasatura principala un ecran lat (stil landscape), care il face sa arate ca un smartphone.

KU580 incorporeaza un display de 256.000 de culori la o rezolutie de 240 x 320 pixeli, o camera de 2 megapixeli, un browser web si un MP3 player. La prima vedere, telefonul pare destul de greu, dar aparentele inseala si modelul Hero are doar 73 de grame, cu 40% mai putin decat LG Shine. Fiindca tot vorbim de asemanari nu putem sa ne abtinem de la a compara KU580 cu Samsung U600, primul fiind o versiune mai groasa a celui din urma.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×