Va schimba iPhone piata muzicii mobile?

1.132 ori
<b>Va schimba iPhone piata muzicii mobile?</b>Terminalul mobil al celor de la Apple se afla pe ultima suta de metri inainte de lansare si va juca un rol important in duelul dintre transferul de muzica over-the-air si downloadurile standard de pe PC. Este momentul propice pentru producatorii...

Terminalul mobil al celor de la Apple se afla pe ultima suta de metri inainte de lansare si va juca un rol important in duelul dintre transferul de muzica over-the-air si downloadurile standard de pe PC.

Este momentul propice pentru producatorii importanti din industria mobila si muzicala sa intre pe piata profitand de nise, concurand sau cooperand cu Apple. Terminalul iPhone face parte din prima generatie de telefoane mobile care nu se axeaza pe download-uri de muzica "over-the-air". Pe de alta parte, exista numeroase servicii, metode de inscriere si abonamente lansate de operatorii de telefonie mobila si providerii de muzica digitala, care nu vor putea fi folosite pe acest nou terminal.

Acesta reprezinta tot atatea abordari in cumpararea muzicii pentru telefonul tau, in timp ce Apple incurajeaza descarcarea melodiilor de pe PC pe terminalul mobil. Serviciile de download "over-the-air"  pentru muzica au devenit extrem de populare, utilizatorii tinzand sa isi foloseasca telefonul drept MP3 player. Astfel de clienti nu vor alege iPhone, mai ales cei care fac parte din piata asiatica. In Japonia de exemplu, tara in care se afla 60% din piata downloadurilor de muzica "over-the-air" din totalul la nivel global, terminalul de la Apple nu va inregistra vanzari mari. Si totul din cauza faptului ca favorizeaza downloadurile de muzica de pe PC. In schimb in Europa, unde retelele wireless de mare viteza nu sunt inca destul de dezvoltate, multi utilizatori vor alege iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×