Telefonul posibilei victime a lui Mailat, gasit la Sibiu

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 914 ori
<b>Telefonul posibilei victime a lui Mailat, gasit la Sibiu</b>Se pare ca pana si cazurile grave de crima pot gravita in jurul unui...telefon. Autoritatile italiene au declarat ca telefonul mobil al posibilei victime a lui Mailat a fost scos din Italia. Acestia au cerut autoritatilor romane sa ii ajute sa gaseasca...

Se pare ca pana si cazurile grave de crima pot gravita in jurul unui...telefon. Autoritatile italiene au declarat ca telefonul mobil al posibilei victime a lui Mailat a fost scos din Italia.

Acestia au cerut autoritatilor romane sa ii ajute sa gaseasca telefonul, acesta fiind in sfarsit descoperit in Sibiu. Telefonul se afla in posesia unei persoane care a declarat ca l-a cumparat de la un roman care lucreaza in Italia. Nici unul dintre acestia nu il cunoaste pe Mailat, din cate se pare.... Va reamintim ca Romulus Mailat este suspectul principal in cazul mortii Giovanei Reggiani.

Handsetul a fost cumparat de catre Mailat la pretul de 10 euro si acum a fost returnat autoritatilor din peninsula pentru continuarea anchetei. Iata ca un terminal mobil poate fi hotarator in progresul unei anchete, in secolul XXI, in care un gadget poate spune mai multe despre o persoana decat orice alta proba. Aparitia telefonului lui Mailat la Sibiu este doar inca o dovada a circulatiei rapide a oricarui terminal pe piata neagra, "din mana in mana", fenomen popular in Romania.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×