Supradoză de selfie stick: selfie stick-ul UnREAL vine cu extensie automată, ventilatoare şi mega blitz (Video)

1.831 ori
<b>Supradoză de selfie stick: selfie stick-ul UnREAL vine cu extensie automată, ventilatoare şi mega blitz (Video)</b>Selfie stick-urile au prins foarte bine la public, acest accesoriu fiind unul de nelipsit din bagajele călătorilor. Deși sunt numeroase modele disponibile pe piață, acestea urmează în mare parte un principiu similar, fără a oferi funcții extra. Dar UnREAL

Fie că vă plac, fie că nu, selfie stickurile vor continua să se vândă bine în următorii ani. Ele evoluează odată cu moda şi cu tehnologia şi mai nou există şi un selfie stick pe steroizi, cunoscut că UnREAL şi pe care îl vedeţi în acţiune mai jos.

În cel mai rău caz un selfie stick e pur şi simplu o tijă metalică la capătul căreia prindem un telefon cu cleme pentru a face o poză selfie cu un unghi mai larg şi la distanta ideală. UnREAL trece la nivelul următor şi e un accesoriu automat şi telescopic, cu lungime ajustabilă automat, o telecomandă la bază şi chiar şi nişte mega blitzuri.

Ele sunt integrate flancând telefonul şi fac din selfie-ul nocturn unul excelent iluminat. Mai mult decât atât există şi două ventilatoare care fac părul să fluture mai ceva ca la o sesiune foto Vogue. Înainte să vă bucuraţi prea tare, UnREAL este şi numele unui program TV pe canalul Lifetime, deci e posibil ca acest selfie stick să fie doar o metaforă pentru program şi nu un produs real.

Vom afla mai multe în iunie când are premiera noul sezon şi cam atunci se dă liber şi la selfie stickuri pe plajă. Aţi cumpăra un astfel de accesoriu?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×