Telefonul-proiector revine, acum si printr-un model Sharp

Autor:  | Publicat în:  Sharp 2.774 ori
<b>Telefonul-proiector revine, acum si printr-un model Sharp</b>Daca telefoanele cu proiector incorporat nu au fost produse in numar mare pana acum, ei bine iata ca inca o companie s-a inhamat la o astfel de initiativa: Sharp. Firma japoneza a prezentat in aceste zile, pe langa un telefon in format de biscuite si unul...

Daca telefoanele cu proiector incorporat nu au fost produse in numar mare pana acum, ei bine iata ca inca o companie s-a inhamat la o astfel de initiativa: Sharp. Firma japoneza a prezentat in aceste zile, pe langa un telefon in format de biscuite si unul din lemn si un handset cu proiector incorporat, pe care il puteti admira mai jos.

Cunoscut drept Sharp SH-05C, terminalul foloseste un proiector care poate oferi pana la 120 de minute de imagini la cea mai buna rezolutie, cu o singura incarcare a bateriei. Iata si lista de dotari a noului telefon:

  • Display: 3.7 inch, 480 x 854 pixeli
  • Camera: 5.3MP, CMOS, autofocus
  • Memorie: slot microSDHC (16GB maxim)
  • Greutate: 140 grame
  • Alte dotari: tuner TV digital, compatibilitate cu playerele Blu-ray, proiector DLP de 9 lumens incorporat

Proiectorul acestui telefon este capabil de a genera o imagine cu rezolutie de 640 x 360 pixeli si mai aflam ca SH-05C va debuta in Japonia prin NTT DoCoMo, cel mai mare operator local, in februarie 2011. Pretul acestui handset este necunoscut, deocamdata.

Telefonul-proiector revine, acum si printr-un model Sharp

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×