O nouă promoție Ulefone oferă clienților șansa de a primi înapoi suma de 99 dolari după achiziția unui smartphone

1.143 ori
<b>O nouă promoție Ulefone oferă clienților șansa de a primi înapoi suma de 99 dolari după achiziția unui smartphone</b>Cea mai nouă promoție a celor de la Ulefone le oferă cumpărătorilor șansa de a primi înapoi suma de 99 dolari după achiziția unui smartphone din lista următoare: Metal, Power, Vienna sau Ulefone Future. Odată ce ați plasat o asemenea comandă tot ce aveți

Cei de la Ulefone ne anunță astăzi prin intermediul unui comunicat de presă despre o nouă campanie promoțională ce aduce beneficii clienților ce achiziționează terminale produse de către această companie. Mai precis, clienții au șansa de a primi înapoi suma de 99 dolari ca urmare a achiziției unui smartphone din lista următoare: Ulefone Metal, Ulefone Future, Ulefone Power, sau modelul Ulefone Vienna.

Ulefone

După ce ați plasat o asemenea comandă pentru un terminal din lista de mai sus, tot ce aveți de făcut este să completați formularul de aici cu numărul comenzii, link-ul de unde ați realiza comanda, și adresa personală de email. Ulterior, în perioada 15 - 21 august, cei de la Ulefone vor organiza trageri la sorți zilnic pentru a oferi 6 premii de 9 dolari, 39 dolari și 99 dolari - bani ce vor sosi la câștigători pe 29 august.

În acest timp unii dintre partenerii Ulefone organizează și campanii de reduceri prin care produsele Ulefone beneficiază de reduceri speciale. Poate cea mai interesantă ofertă de aici este Ulefone Metal - smartphone cu display de 5 inch, procesor octa-core, 3 GB RAM și scanner de amprente ce costă doar 104.99 dolari. Mai multe detalii despre campania organizată de către Ulefone găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×