Telefonul tau Orange si conexiunea ta Vodafone sunt ascultate de SRI

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.695 ori
<b>Telefonul tau Orange si conexiunea ta Vodafone sunt ascultate de SRI</b>Data viitoare cand mai planuiti sa boicotati un summit NATO veti fi "abordat" de SRI la doar cateva minute dupa ce va dezvaluiti planul la telefonul dumneavoastra Orange sau Vodafone. Ah, a fost o gluma? In acest caz, va trebui sa va abtineti de la...

Data viitoare cand mai planuiti sa boicotati un summit NATO veti fi "abordat" de SRI la doar cateva minute dupa ce va dezvaluiti planul la telefonul dumneavoastra Orange sau Vodafone. Ah, a fost o gluma? In acest caz, va trebui sa va abtineti de la discutii "anti-sistem" daca nu planuiti sa intrati in vizorul SRI, ne informeaza Ziua.

Firmele de telefonie si Internet sunt acum obligate sa puna la dispozitia Serviciului de Informatii serverele principale (de management si administrare). Si totul in urma sedintei secrete CSAT din 25 martie... Decizia a fost deja aprobata de presedintele Basescu si de prim-ministrul Tariceanu si a parvenit firmelor din domeniu purtand semnatura presedintelui ANRCTI. Biroul de presa al SRI ne asigura ca nu se va interveni in procesele comunicationale mai mult decat pana acum, prin noua lege evitandu-se "abuzurile legii vechi".

Hotararea vine pe fondul summitului NATO, folosit ca pretext, pentru ca anumite partide sa traga in urmatoarele luni "cu urechea" la adversarii lor politici, in plina campanie electorala. Intre timp, Mircea Geoana a declarat ca noua lege si puterile dobandite de SRI sunt scandaloase, deoarece incalca libertatea cetatenilor, intimitatea lor stand la cheremul unei simple hotarari judecatoresti.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×