Yahoo se vinde celor de la Microsoft scump, poate prea scump

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 999 ori
<b>Yahoo se vinde celor de la Microsoft scump, poate prea scump</b>Reprezetantii oficiali ai celor de la Yahoo! au "dat peste nas" celor de la Microsoft cerandu-i lui Steve Ballmer o suma mai mare decat precedenta oferta de 44.6 miliarde de dolari pentru cumpararea gigantului. In scrisoare trimisa de catre consiliul de...

Reprezetantii oficiali ai celor de la Yahoo! au "dat peste nas" celor de la Microsoft cerandu-i lui Steve Ballmer o suma mai mare decat precedenta oferta de 44.6 miliarde de dolari pentru cumpararea gigantului.

In scrisoare trimisa de catre consiliul de conducere Yahoo! este mentionat faptul ca tentativa de cumparare a fost una surprinzatoare si neasteptata, dupa tonul scrisorii, aproape dezagreabila. Oferta a fost respinsa public in data de 11 februarie 2008, iar rasunetul acesteia inca se face auzit in media de specialitate. De remarcat este faptul ca in aceeasi scrisoare este subliniata dorinta Yahoo! de a ceda gigantului creat de Bill Gates, doar pentru o suma mai mare, care sa reflecte valoarea Yahoo!.

Consiliul de conducere al Yahoo! a prezentat si planul de actiune pe urmatorii 3 ani actionarilor companiei, in speranta ca acestia sa inteleaga de ce este justificat ca Microsoft sa plateasca mai mult. Ne amintim ca inventatorul OS-ul Windows a abordat cu aroganta tranzactia punand accentul pe pierderile si declinul celebrului rival al celor de la Google. Scrisoarea se incheie cu mentiunea faptului ca organul administrativ al Yahoo! nu se teme de amenintarile Microsoft, care a promis ca va vorbi direct cu actionarii, demitand toti membrii consiliului.

Se pare ca singura solutia a Microsoft ramane sa plateasca mai mult pentru Yahoo!, pana ce AOL nu se decide sa faca o oferta impresionanta.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×