Vodafone câştiga un contract de peste 670.000 de euro cu DIICOT, surclasând Orange şi Telekom

2.928 ori
<b>Vodafone câştiga un contract de peste 670.000 de euro cu DIICOT, surclasând Orange şi Telekom</b>Operatorul Vodafone România câștigă un contract în valoare de peste 670.000 euro cu DIICOT, surclasând Orange și Telekom în același timp. Acordul se desfăşoară pe o perioadă de 3 ani şi implică furnizarea de servicii de voce şi date mobile în valoare de

Vodafone a obţinut un contract important cu DIICOT (Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism), în valoare de peste 670.000 de euro, operatorul fiind preferat în locul celor de la Orange sau Telekom.

Acordul se desfăşoară pe 3 ani şi implică furnizarea de servicii de voce şi date mobile în valoarea sumei menţionate mai sus. Finanţarea vine de la buget, iar la licitaţie au participat şi Orange şi Telekom, dar a fost ales operatorul Vodafone în cele din urmă. Compania va oferi către DIICOT şi câte un terminal la fiecare abonament, device-ul urmând a nu fi blocat în reţeaua sa.

Cantitatea minimă de terminale estimată pentru un contract anual este de 379 de bucăţi, ce includ telefoane şi tablete cu abonamentele aferente. Sunt incluse şi laptopuri şi e garantat ca minim 16 GB de trafic pe lună cu viteza minimă de 75 Mbps. Acest contract este atât un profit în plus, cât şi un plus de imagine şi încredere în brand pentru Vodafone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×