Telefonul Ulefone Tiger debutează oficial, cu un corp metalic arătos şi baterie de mari dimensiuni

1.125 ori
<b>Telefonul Ulefone Tiger debutează oficial, cu un corp metalic arătos şi baterie de mari dimensiuni</b>Astăzi compania chineză Ulefone anunță debutul oficial al smartphone-ului Ulefone Tiger - terminal arătos cu carcasă metalică și sticlă 2.5D aplicată peste panoul frontal. Avem aici un handset ce poate fi achiziționat în regim de precomandă pentru numai

Cei de la Ulefone revin azi în prim plan, odată cu debutul telefonului Ulefone Tiger, un model cu corp metalic unibody arătos şi baterie destul de generoasa. Terminalul are o carcasă din magneziu şi aluminiu, iar zona care acoperă camera are o textură ce aduce cu luciul unui CD aparent.

Ulefone Tiger

Ulefone Tiger are capacul spate înlăturabil, lucru atipic pentru un device metalic de gen şi acea zonă oferă acces la cele două sloturi SIM şi unul microSD. În zona frontală regăsim un panou curbat din sticlă 2.5D cu protecţie Gorilla Glass 3, în vreme ce la interior avem ca selling point bateria de 4200 mAh. Ea oferă 2 zile de funcţionare normală şi 550 de ore de standby.

Ulefone Tiger

E interesant că Ulefone subliniază în comunicatul de presă că e vorba de o unitate Li-Po Sony care e sigură, aluzie la exploziile Samsung. Tiger e dotat cu un procesor quad core MediaTek MT6737W de 1.3 GHZ, 2 GB RAM LPDDR3, 16 GB stocare, un ecran HD de 5.5 inch şi o cameră de 8 megapixeli cu senzor Sony IMX219. Camera e capabilă de interpolare la 13 MP şi primim şi o cameră selfie de 5 MP.

Ulefone Tiger mai aduce şi scanner de amprente şi rulează Android 6.0. Nu avem încă un preţ oficial, dar banuiesc ca va fi sub 150 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×