Telefonul Vernee Mars ar putea include antene mutate spre margini, în stil iPhone 7 și Meizu Pro 6

1.007 ori
<b>Telefonul Vernee Mars ar putea include antene mutate spre margini, în stil iPhone 7 și Meizu Pro 6 </b>Vernee își continuă lansarea de modele originale, astfel că după ce au bifat unul dintre cele mai accesibile modele cu 6 GB RAM și un model Thor cu Uber preinstalat și dotări solide la preț mic, e rândul acum pentru încă un device interesant, Vernee Mars

Vernee își continuă lansarea de modele originale, astfel că după ce au bifat unul dintre cele mai accesibile modele cu 6 GB RAM și un model Thor cu Uber preinstalat și dotări solide la preț mic, e rândul acum pentru încă un device interesant. El se numește Vernee Mars și adoptă un design încă în fază de pionierat.

Inaugurat de Meizu Pro 6 și dat drept sigur pentru iPhone 7, noul design implică o carcasă cu decupaje din plastic ale antenelor mutate spre marginile de sus și jos din spate. Remarcăm aici și un şasiu metalic subțire, cu muchii rotunjite și o cameră puțin ieșită în relief, cu blitz dual LED.

Telefonul Vernee Mars ar putea include antene mutate spre margini, în stil iPhone 7 și Meizu Pro 6

Jos se află portul USB Type-C și difuzorul, iar Vernee afirmă că aplicarea antenei negre pe griul argintiu e similară cu procedeul folosit pentru OnePlus 3. Vernee Mars este un telefon ce va debuta în această toamnă, cu un procesor MediaTek Helio P20, însoțit de 6 GB RAM și un ecran IPS de 5.5 inch, cu rezoluție Full HD. Mars nu are preț oficial încă, dar în buna tradiție Vernee el ar trebui să fie accesibil, poate în jurul a 200 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×