Un concept interesant de telefon ZTE vine cu joystick, capac e-ink special şi trackpad

1.102 ori
<b>Un concept interesant de telefon ZTE vine cu joystick, capac e-ink special şi trackpad</b>Pe site-ul Reddit am descoperit de curând și un concept foarte interesant de smartphone ZTE, creația aparținând unui tânăr care participă la o competiție deschisă de către compania chineză. Device-ul propus de acesta aduce un joystick, un capa e-ink și

Am descoperit în ultimele ore pe Reddit un concept foarte interesant de telefon, un model ZTE realizat de către utilizatorul Raikno şi care aduce câteva elemente interesante. Raikno e înscris într-un concurs de design ZTE, care a ajuns în faza de votare şi el a dorit să îşi popularizeze conceptul.

Concept ZTE

Avem de-a face cu un terminal ce aduce capace magnetice inteligente. Astfel, avem un flip cover frontal cu panou E Ink, un cover cu joystick pentru gaming, unul cu stylus şi chiar şi un capac rezistent la apă şi permiţând camerei să fie folosită sub apă. Vom vedea o baterie hibrid aici, cu o unitate înlăturabilă şi una de rezervă neînlăturabilă, plus Android ce va rula în varianta stock pe acest model.

Concept ZTE

Scannerul de amprente aduce la pachet un trackpad, util pentru scrolling in interfaţă, iar terminalul are blitz LED şi stabilizare optică pentru ambele camere, din faţă şi spate. Difuzoarele frontale sunt împrumutate de la ZTE Axon 7 şi avem la dispoziţie şi emiţător infraroşu. Proiectul sună excelent şi dacă e aprobat de ZTE şi câştigă, atunci designerul ar putea primi o excursie la CES 2017 şi acces la produsul final sau 1500 de dolari dacă ajunge în top 5 voturi.

Concept ZTE

Ideea acelor capace atasbile magnetic aminteşte de modulele de pe handseturile Moto Z, dar cel de gaming e original trebuie să recunoaştem. Găsiţi aici schiţe mai ample şi detalii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×