Terminalul BenQ T60 anuntat oficial

1.592 ori
<b>Terminalul BenQ T60 anuntat oficial</b>BenQ tocmai a lansat informatii oficiale despre noul sau telefon T60, un soi de low-end cu pretentii de middle clas, care speram ca va avea un pret pe masura dotarilor. Handsetul include un display LCD de 2.2 inch si o rezolutie de 320 x 240 pixeli, plus...

BenQ tocmai a lansat informatii oficiale despre noul sau telefon T60, un soi de low-end cu pretentii de middle clas, care speram ca va avea un pret pe masura dotarilor.

Handsetul include un display LCD de 2.2 inch si o rezolutie de 320 x 240 pixeli, plus o camera de 3.2 megapixeli si toate acestea intr-o carcasa cu grosime de 8.9 mm. BenQ doreste ca T60 sa fie un telefon fashion, asemenea starurilor de la LG, astfel ca una dintre functiile acestui terminal capata brusc un sens logic. Exista o "lista neagra" a apelantilor, probabil persoane cu care nu doriti sa socializati, deoarece v-ar strica statutul social si ati fi mai putin "trendy".

Revenind la feature-urile telefonului, el include un tuner radio FM integrat, memorie interna de 24MB, care poate fi marita cu ajutorul slotului pentru carduri microSD. Formaturile standard audio si video sunt suportate, in vreme ce BenQ T60 suporta si conectivitate Bluetooth. Viata bateriei noului telefon este dezamagitoare, din pacate, acesta rezistand doar 2.5 ore in modul convorbire si 200 de ore in standby. Nu se cunoaste inca pretul acestui terminal.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×