Motorola anunta telefonul MOTO Z9 si Smart Rider (telefon de masina)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.273 ori
<b>Motorola anunta telefonul MOTO Z9 si Smart Rider (telefon de masina)</b>Dupa o tona de zvonuri branduite Motorola a venit momentul sa ne confruntam cu realitatea lansarilor acestei companii in cadrul CTIA Wireless 2008. Producatorul american lanseaza 2 noi handseturi GSM, care tintesc publicul din SUA. Motorola Z9, despre...

Dupa o tona de zvonuri branduite Motorola a venit momentul sa ne confruntam cu realitatea lansarilor acestei companii in cadrul CTIA Wireless 2008. Producatorul american lanseaza 2 noi handseturi GSM, care tintesc publicul din SUA.

Motorola Z9, despre care va informam intr-un articol anterior soseste prin AT&T si suporta conectivitate quad-band GSM si dual-band UMTS (HSDPA de 3.6 Mbps). In spatele carcasei trendy de culoare rosie, veti descoperi suportul pentru Bluetooth stereo, un slot pentru carduri de memorie microSD (de pana la 8GB) si o camera de 2 megapixeli. Motorola Z9 va folosi serviciul GPS Navigator, pus la dispozitie de AT&T, prin intermediul antenei sale GPS incorporate.

Motorola Smart Rider

Retineti faptul ca acesta este primul telefon decent AT&T care include GPS. Z9 va costa doar 150 de dolari, prin intermediul unui discount special pe site-ul AT&T, plus abonamentul clasic pe 2 ani. Celalalt handset lansat de Motorola este M900 Smart Rider, un "in-vehicle phone", destinat soferilor care cu siguranta nu impresioneaza ca design, dar include GPS si activare interactiva prin voce. M990 Smart Rider este dotat cu un display cu diagonala de 2.8 inch, ghidare vocala pentru sofat si informatii despre trafic in timp real. Totusi, handsetul este un telefon GSM la baza, astfel ca puteti efectua si primi apeluri de pe el datorita tehnologiei Bluetooth.

Motorola M900 Smart Rider va fi disponibil din iunie 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×