Un nou smartphone Sony Ericsson... nu este o gluma de 1 aprilie!

1.637 ori
<b>Un nou smartphone Sony Ericsson... nu este o gluma de 1 aprilie!</b>Inca un telefon concept soseste direct de la celebrul forum Esato si Concept Phones, terminalul fiind creat de catre sunils120 si amintindu-ne de conceptul P3i. Avem de-a face cu siguranta cu un telefon din seria P a celor de la Sony Ericsson, dotat cu un...

Inca un telefon concept soseste direct de la celebrul forum Esato si Concept Phones, terminalul fiind creat de catre sunils120 si amintindu-ne de conceptul P3i.

Avem de-a face cu siguranta cu un telefon din seria P a celor de la Sony Ericsson, dotat cu un display touchscreen de mari dimensiuni si taste cu functii muzicale in partea frontala. Ramane de vazut daca sub acest display se afla un keypad, ceea ce este foarte probabil, daca avem in vedere si designul lui P3i. Stylusul este la post, facandu-ne sa ne intrebam cand va lansa Sony Ericsson un terminal dotat cu o interfata multi-touch controlabila cu ajutorul degetelor utilizatorului.

Se pare ca Sunils120 a anuntat ca vor mai urma poze ale acestui terminal, eventual din profil si cu tastatura la vedere, pentru a ne lamuri asupra modelului cu care avem de-a face. Observati orientarea catre functii multimedia telefonului care afiseaza un playlist al aplicatiei PlayNow, specifica pentru terminalele Sony Ericsson. Smartphone sau telefon muzical/video, eventual un hibrid?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×