Test al aplicației compari.ro pe Apple iPhone (Video)

2.751 ori
<b>Test al aplicației compari.ro pe Apple iPhone (Video)</b>Fiindcă toate marile magazine s-au împodobit și pregătit pentru Crăciun, fiind in curând și pline de public, ne vom confrunta cu aglomerația și confuzia, în care va fi greu să găsim un scanner pentru cod de bare. Din fericire, putem transforma...

Fiindcă toate marile magazine s-au împodobit și pregătit pentru Crăciun, fiind in curând și pline de public, ne vom confrunta cu aglomerația și confuzia, în care va fi greu să găsim un scanner pentru cod de bare. Din fericire, putem transforma telefonul mobil într-un astfel de scanner, folosind aplicația compari.ro, pe care am testat-o recent pe iPhone și v-o prezentăm în clipul de mai jos.

Ca posesor de iPhone, trebuie să recunosc că aplicația este extrem de intuitivă, iar camera și softul ajuta la o recunoaștere imediată a codului de bare, ce va fi căutat în baza de date compari.ro. Imediat veți afla prețul produsului, cele mai ieftine variante (prețurile sale la magazinele online) și specificațiile gadgetului pe care vreți să îl cumparați.

Nu mai puțin de 20.000 de coduri de bare sunt incluse în baza de date compari.ro, astfel că în doar câteva secunde veți putea afla că magazinul în care vă aflați are adaosul prea mare la preț și există cel puțin 3 magazine online ce vă vor face oferte mai bune. încă un avantaj major al softului este că aplicația compari.ro este gratuită! O recomandăm cu căldură pentru un shopping făcut cerebral, mai ales în vreme de criză.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×