iPhone 7 şi iPhone 7 Plus vor veni cu Smart Connector, conform unei surse din Japonia

1.230 ori
<b>iPhone 7 şi iPhone 7 Plus vor veni cu Smart Connector, conform unei surse din Japonia</b>Potrivit celor mai recente informații din Japonia, se pare că iPhone 7 și 7 Plus vor sosi într-adevăr cu un Smart Connector la bord, modalitate prin care am putea beneficia de încărcare wireless, sau poate de unele accesorii cum este cazul unei tastaturi

Cele mai des întâlnite imagini hands on cu iPhone 7 şi iPhone 7 Plus par să indice atât prezenţa unei camere duale la bord, cât şi a unui Smart Connector. Astăzi dotarea a fost confirmată de către blogul japonez Mac Otakara, una dintre cele mai de încredere surse când vine vorba despre produse Apple nelansate încă.

Blogul respectiv confirma şi zvonul că viitorul iPhone renunţa la jackul audio de 3.5 mm şi că iPhone 7 Plus va adopta o cameră duala. Smart Connector a apărut deja pe iPad Pro în ambele versiuni ale tabletei şi rolul său ar putea fi asociat cu accesorii de încărcare wireless, tastaturi fizice sau alte tipuri de device-uri.

Sursa continuă, afirmând că iPhone 7 Plus şi iPhone 7 Plus păstrează dimensiunile fizice ale predecesorilor. Totuşi camera de pe iPhone 7 va avea un senzor mai mare şi o lentilă mai mare, iar modelul 7 Plus va trece la o cameră duala. Aşteptăm şi o modificare a amplasării decupajelor pentru antene, ele fiind împinse spre zona superioară şi inferioară a spatelui.

Va reamintesc ca iPhone 7 ar trebui sa debuteze la toamna, deci mai avem de asteptat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×