Testul stupid al zilei: iPhone 7 versus cea mai luminoasă lanternă din lume, ce arde ca o sabie din Star Wars (Video)

4.602 ori
<b>Testul stupid al zilei: iPhone 7 versus cea mai luminoasă lanternă din lume, ce arde ca o sabie din Star Wars (Video)</b>Din ciclul "ce teste stupide mai facem cu iPhone 7" azi am descoperit un duel între cea mai puternică lanterna din lume aparent şi flagship-ul Apple pe anul trecut. Lanterna e atât de puternică şi degajă atât de multă căldura mai ales de aproape încât..

Din ciclul "ce teste stupide mai facem cu iPhone 7" azi am descoperit un duel între cea mai puternică lanternă din lume aparent şi flagship-ul Apple pe anul trecut. Lanterna e atât de puternică şi degajă atât de multă căldura mai ales de aproape încât poate topi lejer plasticul şi arde obiecte chiar.

De ce ar vrea cineva să testeze în acest mod un iPhone e peste puterea mea de înţelegere. Lucrurile devin chiar ridicole când creşte pericolul de explozie şi ecranul lui iPhone 7 e complet prăjit. Întâi vedem cum lanterna arde un plic de carton, apoi un ghiveci din plastic şi cutia căştilor EarPods. Următorul pas este ca lanterna să ia contact cu spatele telefonului, prăjind benzile antenelor şi distrugând şi camera principală.

Urmează contactul lanternei cu ecranul, realizând o pată neagră la prima atingere, dar care dispare după cum am văzut şi la testele lui JerryRigEverything. Odată ce se insistă cu lanterna aceasta, ce atinge peste 10.000 lumens e clar că încingerea şi supraîncălzirea distrug complet panoul. La un moment părea că tipul cu lanterna parcă îşi cere o explozie fix în faţa camerei şi m-am temut puţin pentru el.

Practic nu e mare diferenţă între un fier încins pus pe telefon şi aceasta lanternă. Stupid tests be stupid ca să zic aşa...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×